weer veilig thuis! - Reisverslag uit , van Janneke Vreugdenhil - WaarBenJij.nu weer veilig thuis! - Reisverslag uit , van Janneke Vreugdenhil - WaarBenJij.nu

weer veilig thuis!

Door: Janneke

Blijf op de hoogte en volg Janneke

26 December 2007 | ,

Hallo lieve iedereen,

Nog fijne feestdagen! Ben een beetje laat met mn kerstgroet.... moet nog even wennen aan alles hier :). Ben afgelopen vrijdag aangekomen na een reis van 2 weken. Het was een super mooie reis, van Cairo via Jordanie en Syrie naar Istanbul over land (en water). Heel bijzonder! Ik heb het beloofde land gezien vanaf de mount Nebo (net als Moses), maar mocht er ook niet in :), de Jordaan waar Jezus is gedoopt door Johannes, Damascus waar Paulus verbleef toen hij blind was, wat blubber uit de dode zee meegenomen tot groot genoegen van mijn zusjes :),Petra bekeken, naar een echt Turks bad geweest (heerlijk!), lekker verdwaald in de souqs (markten), slachtpartijen voor het offerfeest bijgewoond en bijzondere mensen ontmoet. Alles is goed gegaan, geen gekke dingen meegemaakt afgezien van de gebruikelijke chaos in die landen :). Tijdens het reizen heb ik langzaam kunnen wennen aan de Europese temperaturen, maar de moskeeen en mannen leken alleen maar meer te worden :). Ik heb gelukkig geen terroristen gezien :) en alleen maar lieve, gastvrije mensen ontmoet, echt een aanrader om die landen aan te doen. Maar ben blij weer op Nederlandse bodem te zijn, waar alles 'gewoon' werkt, ookal is het erg wennen. Hier val je gelukkig niet meer op en krijg je geen aandacht meer (ook wel jammer ergens :)). Ik ben in ieder geval warm ontvangen en weer verrast, was super om veel van jullie weer te zien!! Nu ben ik werkloos (klinkt gek zeg, maar is eigenlijk ook wel lekker) en begin januari ga ik weer op zoek naar een baan. Ben benieuwd! Ook zal ik weer aan de Gaslaan gaan wonen, dus als jullie me zoeken ben ik daar vast te vinden :). Verder ben ik voorlopig te bereiken op nr 06-12237934 totdat ik weer een abonnement heb gevonden. Tot snel en alvast een goede jaarwisseling en God's zegen voor het komende jaar!

Veel liefs!
Jan

(kijk voor meer foto's op http://picasaweb.google.nl/jipenjip)

• 26 December 2007 - 11:36

Erik:

Ha Janneke,

Goed om te lezen dat je weer in NL bent, en dat de trip toch goed bevallen is (ondanks de regen, moskeeen en mannen ;-))! Ben benieuwd naar je verhalen. Geniet van het zien van vrienden en familie, en veel succes bij het oppakken van je leven daar. Tot ergens in januari/februari ofzo.

groeten Erik

• 27 December 2007 - 16:27

Jaap Z:

Sterkte met het zoeken naar een nieuwe baan en met het weer schikken in het alledaagse hier.
    Fijne jaarwisseling en gezegend 2008!

• 27 December 2007 - 21:12

Saskia:

He lieve Jan,

Sorry dat ik er afgelopen vrijdag niet bij kon zijn..
    Ook heb ik je even nog niet gebeld omdat je vast even wil wennen. Ik zal je dit weekend even een belletje geven!
    Leuke foto's en volgens mij heb je weer heel veel meegemaakt. We gaan snel weer bijpraten!

Groetjes Saskia

• 28 December 2007 - 06:51

Caro:

Hai lieve Jan,
    Wat ontzettend tof om te lezen dat je goed met aangekomen en veilig 'thuis' bent gekomen. Wist niet dat je nog zo'n gave reis ging maken! Wat mooi zeg! Je bent terug gekomen met een grote zak vol ervaringen. Dat is toch maar ff gaaf.
    Ik wens je veel sterkte/succes met het wennen in nederland, zoeken naar een baan, settelen in het 'normale' leven enz. Ik hoop dat je je weggetje gaat vinden. Als je naar Crossroads gaat, wil je dan Scott en Arnold de hartelijke groeten van ons doen? Heel veel plezier daar weer, dat missen wij gigantisch.

Heel erg veel liefs en ik zal gauw eens mailen.
    X

• 28 December 2007 - 10:39

Arjen Langeler:

Hi Janneke!!! Wat een geweldige reis heb je gemaakt zeg. Mooie foto's Heel bijzonder om dat zo te doen. Eigenlijk nooit beseft dat jij zo ondernemend was...:) Veel plezier met wennen in NL en met het zoeken van een nieuwe job. Weet je al wel wat voor job je wil of in welke richting je gaat zoeken?
    Ben benieuwd. En als je iets nodig hebt of als we ergens bij kunnen helpen moet je het me laten weten he! Waar is de Gaslaan eigenlijk????

Greetz, Arjen

• 30 Juni 2008 - 19:45

Hola:

dios te bendiga y espero q estes bien escribeme porfavor para saver como estas chao bendiciones amiga

• 08 Juli 2010 - 14:13

Geoffrey:

heeeej mooie foto s dacht ga maar eens zoeken of er foto s van jouw reisverlag staat!!!

Groetjes x

Geoffrey ( van rykjavick )

Werk ( westerhonk )
    geoffreybal@hotmail.com